Spuitklei 10g met 3 spuitmondjes, Art Clay Silver

Art Clay Silver
4582267835749
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Spuitklei 10g met 3 nozzels Art Clay Silver is een iets meer vloeibare zilverklei waar u mooie creaties van kunt maken d.m.v. een spuitmondje. Deze spuit heeft 3 spuitmondjes. De grijze is het grootste en de blauwe de dunste.

De zilverklei spuitklei 10 gram van Art Clay Silver is gemaakt met 99,9% puur zilver, ook wel fijnzilver genoemd.

Spuitklei 10g met 3 nozzels Art Clay Silver

In een spuit zit verdunde klei die zijn vorm behoud als hij is opgespoten. Er passen verschillende spuitmondjes op. Er kunnen holle vormen, lijnen en decoraties mee gemaakt worden, ook kunt u er fournituren mee vastzetten en reparaties mee uitvoeren.

De spuitklei is voornamelijk bedoeld om holle vormen te maken op kurkklei of houtklei of om een zeer open structuur te maken. De spuitklei is ook zeer handig om snel stenen te zetten, spuit een klein bolletje ter grote van de steen op uw werkstuk en druk uw zirconia direct in het midden van het bolletje en duw het zo ver dat de randen in de klei vast komen te zitten. Ook voor het vastzetten van zilveren fournituren kunt u gebruik maken van de spuitpasta of voor het repareren van diepere schuurtjes ed.


De krimp van de zilverklei komt op ongeveer 9% tijdens het bakken.
Verhitten vanaf 650 °C. Dit betekent dat de gedroogde spuitklei ook verhit kan worden met een gasbrander of op een gasfornuis.


De klei droogt aan de lucht, daar moet u rekening mee houden tijdens het werken, let op dat de punt van uw spuitmondje niet uitdroogt, leg de spuit tijdens gebruik in uw waterbakje.

Tip: Bewaren van de spuit gaat simpel in de eigen verpakking, haal de beschrijving eruit en wikkel de spuit in huishoudfolie zodat de punt niet kan uitdrogen, wikkel er een vochtig (babylotion) doekje omheen zodat vocht gereguleerd blijft en sluit de verpakking goed af.


Lees onze Zilverklei vraagbaak voor meer uitleg over zilverklei.

Gerelateerde Producten