joyce-_

Even voorstellen

Beste lezer,

Het is een genoegen om mezelf aan u voor te stellen. Ik ben Joyce van Roosmalen-Jansen, eigenaresse van Zilverklei.nl en Joy for Art. Sinds 2007 heb ik met een onverminderde passie met zilverklei gewerkt. Mijn expertise strekt zich uit tot diverse edelsmeedtechnieken, en ik ben gecertificeerd als Higher Instructor in Art Clay Silver. Door de jaren heen heb ik verschillende masterclasses en (aanvullende) opleidingen gevolgd op het gebied van edelsmeden en zilverklei.

Onze webshop Zilverklei.nl is al sinds 2010 een erkend verkooppunt van Art Clay Silver. Hier vindt u een uitgebreid assortiment en handleidingen om zelf aan de slag te gaan met zilverklei en het vervaardigen van hoogwaardige sieraden van edelmetalen. Trots zijn we op ons diverse aanbod van fijnzilveren onderdelen, speciaal ontworpen om te combineren met zilverklei.

Naast de verkoop van Art Clay Silver biedt mijn eigen merk, Z-klei, betaalbare accessoires, materialen en gereedschappen aan. We importeren hoogwaardige producten uit het buitenland, waaronder Zilverklei ovens, verschillende soorten metaalklei en hoogwaardige zilveren onderdelen en kettingen. Mocht u op zoek zijn naar specifieke items, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor informatie over speciale bestellingen.

Workshops

Het is ook mogelijk om een workshop zilverklei te volgen bij mij in Uden (NB). Ik bied masterclasses en workshops aan voor beginners, gevorderden en instructeurs (1- 4 pers). De een op een masterclass is bedoeld om uw kennis te geven of uit te breiden op het gebied van sieraden maken met zilverklei al dan niet in combinatie met andere materialen en samen een werkproces neer te zetten waarmee uw bedrijf grote stappen kan zetten. Mijn doel is mijn kennis en ervaring met u te delen en u te inspireren in de bijzondere wereld van zilverklei, zodat u niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. De masterclass is niet aan een niveau gebonden, Ik kijk samen met u naar wat uw vraag is en bouwen op maat de workshop hier omheen.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website. Ik hoop van harte dat mijn werk u inspireert en ik kijk ernaar uit om uw bestelling te ontvangen of u binnenkort te mogen verwelkomen tijdens een van mijn workshops.

Met vriendelijke groet,

Joyce van Roosmalen-Jansen