Zoek of wordt instructeur

Vind een instructeur in Nederland of België

Via de link gaat u naar een pagina van Craftlines hier vind u alle aangesloten Art Clay Silver instructeurs. Deze instructeurs hebben een gedegen opleiding en bent u verzekerd van een leuke inspirerende dag.

Bent u op zoek naar een leuke workshop Zilverklei? Zoek dan hier naar een instructeur bij u in de buurt. https://www.craftlines.eu/nl/abc/art-clay/instructeur-zoeken/


Wil jij Art Clay Silver instructeur worden?

Ben jij ook zo enthousiast over het werken met Art Clay Silver? Wil je je bekwamen in de technieken en lijkt het je leuk om je enthousiasme en kennis over te dragen aan anderen middels workshops en cursussen? Dan is de opleiding tot Art Clay Silver instructeurs wellicht iets voor jou!

Het opleidingssysteem van Art Clay World heeft meerdere niveaus, namelijk Instructeur Niveau 1, 2 en Higher. Tijdens de opleiding van Niveau 1 en 2 worden er diverse sieraden gemaakt. Alle projecten behandelen een andere techniek. De technieken zijn zo op elkaar afgestemd dat je na het afronden van opleiding 1 en 2 alle gebruikelijke technieken beheerst. 

Voor meer informatie verwijzen we jou graag door naar de website van Craftlines

https://www.craftlines.eu/nl/abc/art-clay/instructeur-worden/

Wil je workshops gaan geven dan raden wij de opleiding voor Art Clay Instructeur aan!