LED UV resin Hard PADICO 10g

  • Beschrijving

Deze UV resin 10 gram Star drop resin wordt supersnel hard onder een speciale LED UV lamp.

Deze super transparante UV hars uit Japan is zeer prettig in gebruik. Het hard heel snel uit onder een speciale LED UV lamp maar kan ook gebruikt worden onder de buis UVlamp of in zonlicht en heeft een hele mooie kristal heldere look net als glas. Hij ruikt niet sterk tijdens het uitharden en vergeeld niet.

Let op: De resin hecht moeilijker aan super gladde oppervlakken en kan niet als lijm gebruikt worden. Zorg ervoor dat het oppervlak iets opgeruwd is of dat hij zich ergens aan kan vasthouden voor extra zekerheid.

LED light 30 - 90 seconds
UV light 2 - 4 minutes
Bright sunlight 30 -90 seconds
Dull sunlight 3- 10 minutes

De hars in heldere vorm kan transparant in een keer toegevoegd worden tot de juiste dikte of kan in dunnere lagen worden aangebracht met pigment toegevoegd en heeft een mooi domend effect. Mocht u bij het toevoegen luchtbelletjes zien ga dan even met een hete vlam van een aansteker erboven langs (niet raken) net zolang tot de warmte de belletjes heeft verwijderd. Leg het object onder UV licht om het te laten uitharden.

Gebruik pigment om de hars van een kleur te voorzien en als een koud emaille te gebruiken (in laagjes aanbrengen)
inhoud 10g in handige doseerfles

Werk met handschoenen en een veiligheid bril. Goed ventileren tijdens gebruik. Koel en donker opslaan.
Let op de huid, kleding, meubels enz.. Bij spatten in ogen onmiddellijk spoelen met water minstens 15 minuten.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Dit product is niet eetbaar en absoluut verboden om in de mond te stoppen ook als het uitgehard is.

Z-klei
LED UV
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel