Gold paste 1.5g ACS

Art Clay Silver
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Art Clay goudpasta (22 karaats)

Dit is een pasta van echt goud waarmee u gouden accenten kunt aanbrengen op ondergrond van zilver, keramiek, porselein en/of glas.

De goudpasta wordt geleverd inclusief een speciaal verdunningsmiddel. Asl de pasta is ingedroogd is een enkele druppel hiervan voldoende om de pasta aan te maken.

De pasta kan het beste worden aangebracht op uw afgebakken zilver (dat niet gepolijst is) in 3 afzonderlijke lagen. Het kan meteen na het afbakken van uw zilver worden aangebracht. Goud is zwaarder dan zilver als het stuk te lang gebakken wordt is het mogelijk dat het goud in het zilver zakt daarom worden 3 lagen aanbevolen. Meerdere lagen kunnen ervoor zorgen dat de bovenste laag loskomt ivm krimp. Zijn er meerdere lagen nodig dan kunt u de techniek herhalen als het stuk is afgekoeld.

Met name op een glad oppervlak als glas, is het verstandig de pasta iets te verdunnen. Verhitten op minimaal 800 °C, alleen mogelijk in een brandoven. De verhittingstijd hangt af van de ondergrond waarop u de pasta gebruikt.

Bij de goudpasta wordt een engelstalge instructie bijgeleverd met verhittingsinstructies.

Gerelateerde Producten