Inkless Keepsake afdruk doekje, Zwart

  • Beschrijving

Het Inkless KeepSake-systeem is ideaal voor hand-, vinger- en voetafdrukken van mensen, poten of neuzen van huisdieren, enz.

Inhoud: Applicatie doekje en 2 active vellen 21.7x13.8cm

De Inkless Keepsake-systeem is ideaal om inktloos afdrukken te maken van mens en dier. Maak mooie sieraden met behulp van vingerafdrukken, hand en voet afdrukken en zelfs van uw huisdier door zijn poot of neus af te drukken.

De Inktloze Keepsake System bestaat uit gevoelig papier met speciaal een doekje dat is behandeld met niet-giftige applicatie vloeistof die wanneer ze samen gebruikt worden verrassend gedetailleerde prints maakt!

Let op: breng de vloeistof niet te dik aan, hierdoor zal de afdruk uitvloeien op het papier. Druk eventueel een keer op ander papier en daarna op het gevoelige papier om een mooie afdruk met veel detail te krijgen.

Gebruik in combinatie met de fotopolymeerplaten om scherpe en mooie gedenk sieraden te maken voor uzelf of om kado te geven. Gewoon scannen, afbeelding zo zwart mogelijk maken, verkleinen (hand, voet, pootafdrukken), printen op transparant en creëer je stempel in fotopolymeerplaat daarna afdrukken met zilverklei.


De oplossing en papier zijn niet giftig en zijn goedgekeurd voor gebruik met kinderen, pasgeborenen en dieren.

Lees aub eerst goed deze Handleiding.

Z-klei
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel