logo

Klanten feedback

Klanten feedback is voor ons belangrijk omdat dit een beeld geeft hoe onze webshop functioneert. Hiervoor gebruiken wij de onafhankelijke module van de FeedbackCompagny. Een week of twee na een aankoop in onze webshop krijgt u een email met het verzoek feedback te geven.

Deze feedback is voor iedereen zichtbaar waardoor u als klant kan zien of de webshop betrouwbaar is en of er punten zijn die aandacht behoeven.

De FeedbackCompagny controleert de reviews, zilverklei.nl heeft daar geen invloed op en wij kunnen een review niet aanpassen of verwijderen. Dit geeft een eerlijk beeld aan u als consument.

Wij hebben uw feedback nodig om anderen consumenten te laten weten hoe uw ervaring in onze shop was. Ook is het mogelijk om verbeteringspunten aan te geven, deze zijn alleen voor ons zichtbaar. Hierdoor weten wij of er iets aangepast moet worden.

Natuurlijk zijn wij blij met alle feedback en daarom krijgt een voucher van 5% korting op uw nieuwe aankoop na het invullen van de feedback. Dus plaats uw feedback en ontvang die korting!