Betaalmethodes

-Betaal met iDEAL, BANK Contact, SOFORT Banking, Creditcard of PayPal voor een snelle levering.
-Mits op voorraad proberen wij uw bestelling dezelfde dag nog bij de post aan te bieden.
-U krijgt een bericht van ons bij verzending.
-Lukt een betaling niet dan kunt u ook altijd kiezen voor handmatig Vooruit Betalen, u hoeft hiervoor geen nieuwe bestelling te maken maar kunt het bedrag uit de ontvangen order gebruiken en ons doorgeven dat u via uw bank handmatig hebt betaald.

iDEAL (Nederland)
Als u uw bestelling heeft afgerond en u kiest iDEAL dan wordt u doorgeleid naar de internetbankier afdeling van uw bank, waar na inloggen de betaal opdracht klaarstaat. Hier autoriseert u uw betaling op de voor u gebruikelijke manier. Het bedrag wordt van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

SISOW
Als u uw bestelling heeft afgerond en u kiest een betalings methode van Sisow dan wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Sisow. Hier autoriseert u uw betaling op de voor u gewenste methode. Het bedrag wordt van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

BANKCONTACT / SOFORTBANKING / CREDITCARD (via Sisow)
Als u uw bestelling heeft afgerond en u kiest Bank contact, Sofort banking of creditcard dan wordt u doorgeleid naar een beveiligde pagina. Hier volgt u de verdere instructies om uw betaling af te ronden. Het bedrag wordt van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

PAYPAL
Met PayPal is het mogelijk online en mobiele betalingen te verrichten. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Na uw betaling worden wij geïnformeerd dat uw bestelling is betaald. Betalen vanuit het buitenland was nog nooit zo gemakkelijk.

VOORUIT BETALEN (handmatig)
Het is ook mogelijk om uw bestelling handmatig aan ons vooruit te betalen. Wij wachten echter wel met het versturen van uw bestelling tot het aan ons verschuldigde bedrag op onze rekening staat. Woont u in het buitenland dan kunt u betalen via onze IBAN en BIC code deze vind u bij onze contact gegevens en ook op de orderbevestiging die u toegestuurd krijgt