1 Microtorch GB2001

Z-klei
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Professionele microtorch navulbaar voor solderen en afbakken van Zilverklei.

Deze Soldeerbrander is een handbediende butaan hervulbare micro fakkel met de speciale Piezo Quartz Crystal elektronische ontsteking met stabiele vlam. De vlam is regelbaar in grote en door de luchtstroom instelknop kan de vlam van zuurstof worden voorzien wat resulteert in een hetere vlam (1300°C).

 

De belangrijke tank body heeft een diamant rooster ontwerp voor een extra goede veilige grip en bevat ook een afneembare voet om handsfree mee werken. De micro torch kan max. een uur aaneengesloten branden echter is het beter om de brander tussendoor regelmatig af te laten koelen.

 

LET OP: Metalen delen aan bovenzijde worden heet, brander af laten koelen voor navullen.

 

Vullen:
Draai de draaiknop naar off. Vul de brander volledig voor eerste gebruik met butaangas. Houd de brander voor het vullen op zijn kop en vul met een pompende beweging, dit laat het lucht uit de brander ontsnappen. Vul de de brander totdat deze vol is (er spuit dan een beetje vloeibaar gas over de onderzijde). Draai de gasknop aan de zijkant open en ontsteek de brander door de knop aan de achterzijde in te drukken.

 

Gebruik:
DIY gereedschap, professioneel gebruik, precisie werk , verhitten, solderen, krimpen, hobby, tandtechnisch laboratorium en sieraden reparatie.

Afmetingen: W-85mm H-150mm D-43mm
Vlam Temp. : 300 - 1300 ° Celsius
Vlam Maat: 100 mm + / ​​- 20 mm
Brandstof: Butaan Gas (aansteker vulling)
Inhoud voor ongeveer 150 minuten per vulling (max. 1 uur aan een stuk gebruiken)