Crystal resin 150ml super helder

Z-klei
/ OP=OP
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Transparante epoxyhars

Deze zeer transparante glas heldere hars is gemakkelijk te verwerken dankzij zijn epoxy twee-componenten-systeem (hars en verharder). De hars is hoog vloeibaar en daardoor gemakkelijk te gieten. Ideaal bij het gebruik van mallen, insluitingen, dienbladbodems, juwelen, omhullingen, de decoratie van dragers, laminaten en zelfs als beschermende vernis. Voor amateurs en gevorderden.

 

Een verpakking bevat transparante epoxyhars van twee componenten: hars (A) en verharder (B). twee mengspatels, twee maatbekers, een paar plastic handschoenen en een handleiding.

De hars meng je 2 delen A en 1 deel B. Gebruik de hars voor het maken van afgietsels, bescherm uw schilderwerk, maak juwelen etc. Giet niet dikker dan 5cm.

 

Transparant en solide, perfecte imitatie van glas.

- Transparante hars
- Relatief gemakkelijk
- Heel sterk
- Kan als vernis gebruikt worden

 

Gebruik: creëer in dimensie, vorm decoratieve voorwerpen, kaarten lamineren, Juwelen, schilderijen coaten, marmeren technieken etc.

Oppervlakken: Giet hars in mallen, op papier, glas, aardewerk, metaal, siliconen, (geschilderd) hout, plastic.

 

Droogtijd: Na 12 uur oppervlakkig na 24 uur volledig.

Verzorging (versierde oppervlakken): Reinig licht met een vochtige doek.

Bewaren: 6 maanden in goed afgesloten pot/fles na opening. Bewaar de hars en verharder in zijn oorspronkelijke verpakking, goed afgesloten bij een temperatuur tussen 15 °C/ 59 °F en 25 °C/ 77 ° F. Bescherm tegen vriezen.

 

Als het eenmaal is uitgehard, kan de hars geen temperaturen boven 50 °C aan.

Instructies: Meet af hoeveel u nodig heeft. U kunt de inhoud van een mal bepalen door deze te vullen met water en giet dit dan in een maatbeker. Twee derde deel is hars (A) en een derde deel is verharder (B) 2-1. Droog de mal goed af en meet de verhouding af met de bijgeleverde maatbekers. Meng de hars in een plastic beker (niet bijgeleverd) en roer langzaam de hars door elkaar. Roer tot het mengsel helder is geworden. (niet goed gemixt dan hard het mengsel niet uit). 

 

Na 24 uur kan het uit zijn mal worden gehaald, volledige uitharding duurt 72uur.

Voorzorgsmaatregelen:

Voorkom contact met uw ogen en huid, draag handschoenen.
Mix de hars niet met andere merken.
De hars is niet geschikt in combinatie met voedsel.
Maak per keer niet meer dan 150ml aan.

Verpakking: 150 ml