LED UV resin Soft PADICO 25g

Z-klei
LED UV
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Deze UV resin hard supersnel uit onder een speciale LED UV lamp. De soft is blijvend flexibel na het uitharden.

Deze transparante UV hars is nog buigbaar na het uitharden. Soft resin wordt oa. gebruikt om een rubberachtige laag aan te brengen op bv foto's. Let er wel op dat de soft resin te dun papier krom kan laten trekken als deze niet goed vastgelijmd is. De flexibiliteit kan ook gebruikt worden om snel een stempel te maken van iets met structuur.

Het hard super snel uit onder een speciale LED UV lamp maar kan ook gebruikt worden onder de buis UVlamp of in zonlicht en heeft een hele mooie kristal heldere look net als glas.

LED light 30 - 90 seconds
UV light 2 - 4 minutes
Bright sunlight 30 -90 seconds
Dull sunlight 3- 10 minutes

De hars in heldere vorm kan transparant in een keer toegevoegd worden tot de juiste dikte of kan in dunnere lagen worden aangebracht. Mocht u bij het toevoegen luchtbelletjes zien ga dan even met een hete vlam van een aansteker erboven langs (niet raken) net zolang tot de warmte de belletjes heeft verwijderd. Leg het object onder UV licht om het te laten uitharden.

Gebruik pigment om de hars van een kleur te voorzien en als een koud emaille te gebruiken (in laagjes aanbrengen) inhoud 25g in handige doseerfles

Werk met handschoenen en een veiligheid bril. Goed ventileren tijdens gebruik. Koel en donker opslaan.
Let op de huid, kleding, meubels enz.. Bij spatten in ogen onmiddellijk spoelen met water minstens 15 minuten.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Dit product is niet eetbaar en absoluut verboden om in de mond te stoppen ook als het uitgehard is.