kortingen

Vaste klant korting

Spaar uw eigen korting bij elkaar.

Als vaste klant kunt u inschrijven bij Zilverklei.nl voor een speciaal spaar programma voor eigen korting. Hoe meer u koopt hoe hoger uw korting en de korting is onbeperkt geldig.

Log altijd in om uw korting te ontvangen!
De prijzen worden meteen voor u aangepast als u ingelogd bent, Zo ziet u in een oogopslag wat u betaald inclusief uw korting. 

De originele prijs wordt doorgestreept en er staat een rode prijs die aangeeft wat de prijs is die u met uw korting betaald. Uw korting en de eventuele aanbieding korting is er dus al vanaf. 

Staffel korting
Hoe meer u koopt bij ons hoe hoger uw korting. Vanaf €50 euro ontvangt u korting op uw volgende aankoop.

Bijvoorbeeld: U heeft een bestelling gedaan van €30,00, en als tweede een bestelling van €25,00 dan worden deze bedragen automatisch bij elkaar opgeteld. Bij elke volgende bestelling die u doet krijgt u 2% korting en hoe meer u koop hoe hoger uw korting.

Als u graag wil weten wat u inmiddels bij elkaar heeft gespaard dan kunt u altijd een mailtje sturen om dit op te vragen.

Aanmelden 
Om een account aan te maken kunt u zich aanmelden door een formulier in te vullen, klik hiervoor op de login button en klik dan op aanmelden. U krijgt nu het aanmeld formulier te zien, vergeet niet op invoeren te klikken als u klaar bent. U krijgt meteen per mail een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd.

Inloggen
Om in te loggen voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in nadat u op de login button heeft geklikt. Log altijd in voordat u uw bestelling gaat plaatsen. Als u al recht heeft op korting (vanaf €50 euro) dan ziet u na het inloggen meteen de juiste prijs minus uw korting.

 U krijgt een email ter bevestiging.